• 1123 Budapest Alkotás u. 35. (Bejárat a Hertelendy utca felől)
  • Nyitva: Bejelentkezés alapján

Instagram nyereményjáték szabályzat

Instagram nyereményjáték szabályzat

A nyereményjátékban résztvevő személyek
A nyereményjátékban részt vehet minden nagykorú természetes személy, kivéve a szortelenitesbudapest.hu oldal üzemeltetője és munkatársai, valamint – a Ptk. 685 § (b) bekezdése szerinti – közeli hozzátartozói. A nyereményjátékban résztvevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

Ingyenesség, a nyereményjátékban való részvétel
A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.
A nyereményjátékban részt vesz – az első bekezdésben leírt kivételek figyelembe vételével – mindenki, aki likeolja a posztot, követi az Instagram oldalunkat és kommenteli a posztot 2022.02.14 19.30-ig. A nyereményjátékban poszthoz hozzászólásként komment formájában leírja, hogy mit vár legjobban a Nyárban. A nyereményjátékban az összes játékos, aki a játék kiírásának megfelelően hozzászólt, részt vesz a sorsoláson, melynek nyereménye: 6 alkalmas KIS terület dióda lézeres kezelés.

A nyereményjáték befejezését követően gépi sorsolással történik: https://lukky.app/

A nyertes nevének megosztása 2022.02.14 19.30-kor Instagram storyban lesz látható.

A nyeremény átvételének feltételei
A nyertest  az Insagramon storyban értesítjük. A nyereményt személyesen a 1123 Budapest Alkotás u 35 alagsor 2-ben, azaz a Bioskin Laser and Beauty Salonban vehető át. Az szortelenitesbudapest.hu nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért. Az szortelenitesbudapest.hu  fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményt csak és kizárólag a nyerteseknek adja át.

A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a szortelenitesbudapest.hu Instagram oldalán nyilvánosan ismerteti a győztes nevét.

A játékban résztvevők vállalják, hogy nyerés esetén jogosultságukat személyazonosító okirattal igazolják, amennyiben arra szükség van.

A Szervező jogai
Az szortelenitesbudapest.hu  kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt az szortelenitesbudapest.hu  honlapja neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el.

Az szortelenitesbudapest.hu  üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa. A tájékoztatást elegendő a játék felhívással azonos módon megtenni.

A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részvétel során a részvételi szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével az szortelenitesbudapest.hu  számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. Az szortelenitesbudapest.hu  nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.

Adatkezelés
A nyereményjáték során az szortelenitesbudapest.hu  nem jut személyes adatokhoz a játék során. A nyilvános adatok kezelése, az Instagramon minden felhasználó számára biztosított lehetőségek és szabályok alapján történik.

Információkérés
A játékkal kapcsolatos információ az alábbi e-mail címen kérhető: hello@zsirbontasbudapest.hu

A játékot az Instagram semmilyen formában nem szponzorálja, semmilyen tekintetben nem kapcsolódik az Instagramhoz. A játékban való részvétellel elfogadod az Instagram szabályzatát.