• 1123 Budapest Alkotás u. 35. (Bejárat a Hertelendy utca felől)
  • Nyitva: Bejelentkezés alapján

Otthoni IPL gép vagy Dióda lézeres szőrtelenítés?

IPL – Dióda lézeres szőrtelenítés különbségek

Az alábbi ábrán összefoglaltuk a főbb különbségeket az IPL és a dióda lézer között. Viszont ha otthoni gépben gondolkodsz, akkor megint máshogy alakulnak ezek a számok, hiszen az otthoni IPL gép még a professzionális kozmetikai gépeknél is alacsonyabb hatékonyságú.

szortelenito osszeshasonlitas scaled

Mennyi az ár különbség?

Átnézve a webáruházak kínálatát egy jobb gép 200 ezer Forint körül/ fölött van, ebből az árból viszont már a hónaljadat vagy bikinivonalad és a teljes láb vagy intim területet leszőrteleníthetjük dióda lézerrel. Az sem egy elhanyagolható szempont, hogy ezt a 216.000 Forintot ( egy KIS és egy NAGY terület 6 alkalmas ára) nem egy összegben, hanem alkalmanként azaz fél év alatt kell kifizetned.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

Az otthoni IPL gépekkel kezdetben hetente, területtől függően 40 perctől 2 óra hosszát kell dolgoznod, majd utána két hetente ajánlatos újra és újra nekiveselkedni. Ez fél évre lebontva 24 órát azaz egy teljes napot jelent az idődből. A dióda lézernél ezzel szemben hónalj + intim terület esetén havonta maximum egy órát vesz igénybe a kezelés, és összesen hat alkalom alatt teljesen szőrmentessé válik a terület. Amennyiben egy év múlva érzed, hogy egy picit újra elkezdtek nőni a szőrszálak, úgy egy fenntartó kezeléssel meg is állíthatjuk ezt.

Fájdalmas a dióda lézeres szőrtelenítés?

Ami fontos még, hogy otthoni géppel nem ajánlatos intim szőrtelenítést végezni, és nem is ajánljuk hiszen azok a gépek nem rendelkeznek olyan hűtési technologiával mint a professzionális dióda lézer gépek. Mikor utánajártam hogy mik a tapasztalatok otthoni IPL gép esetén, milyen érzés az ilyen gépekkel a kezelés, sokan fájdalmas, égető érzésről számoltak be. Mivel fájdalmas a kezelés ezért csak a legalacsonyabb beállítással tudsz kezelni, ami pedig egy hosszadalmas kúrát jelent.

Ugye alapvető különbség van a dióda lézer és az IPL között, hiszen a dióda lézerfénye a szőrtüszőben koncentrálódik, míg az IPL a bőrfelületet is felmelegíti. A mi dióda lézer gépünk kettős hűtési rendszerrel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a kezelés során inkább egy minimális hideg érzetet tapasztalhatsz, de semmiképpen nem égetőt és fájdalmasat. Amennyiben még mindig vannak félelmeid, úgy a személyes konzultáción próbalövésre is van lehetőséged.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*