• 1126 Budapest Hertelendy utca 2.
  • Nyitva: Bejelentkezés alapján

Dióda lézeres szőrtelenítés ajándékutalvány

Akció!

Dióda lézeres szőrtelenítés ajándékutalvány

90000 Ft692000 Ft

Lepd meg szeretteidet szülinapra, karácsonyra egy Dióda lézeres szőrtelenítésre felhasználható ajándékutalvánnyal.

♥ 100.000Ft kedvezmény a 2, 3, 4 testrészes és Full Body bérletekre

Beváltási ideje a vásárlástól számított: 1 év.

Az dióda lézer ajándékutalványt átveheted személyesen a szalonban, kérheted az ingyenes házhozszállítást(Foxpost futárral), vagy el tudjuk küldeni nyomtatóbarát formában is.

Leírás

Dióda lézeres szőrtelenítés ajándékutalvány – A tökéletes meglepetés (majdnem) minden életszakaszban

A szőrtelenítés az egyik olyan szépségápolási rutin, amely mindannyiunk életének része, kamaszkortól kezdve. Manapság egyre többen érdeklődnek a dióda lézeres szőrtelenítés iránt, és mi sem lenne kiválóbb ajándék, egy ilyen kezelésre szóló bérletnél?

Ha még nem tudod melyek a dióda lézeres szőrtelenítés előnyei és miért tökéletes választás dióda lézer ajándékutalványt adni a kamasz lányodnak, magadnak vagy a barátodnak, akkor olvass tovább.

Ajándék Kamasz lányoknak: Az első találkozás a szőrproblémával

A kamaszkor mindenkinek (idegtépően) izgalmas, és kihívásokkal teli időszak. Ilyenkor a fiatal lányok számára fontossá válik a szépségápolás, és a szőrtelenítés is előtérbe kerül. A dióda lézeres szőrtelenítés ebben a korban különösen előnyös, mert hatékony, hosszú távú megoldást kínál a szőrgondokra, mindezt biztonságosan és higiénikusan.

16 éves kortól ez a tartós szőrtelenítés lehetővé teszi számukra, hogy fokozatosan és kényelmesen szabaduljanak meg a felesleges szőrszálaktól, és így évekig élvezhetik majd a sima bőr érzését.

A kezelések után nem fogják többé kellemetlenül érezni magukat, ha egy hirtelen ötlettől vezérelvé elugranak a strandra, sportolni vagy egy fesztiválra, hiszen nem kell izgulni a kellemetlen szőrszálak miatt.

Ebben az életkorban sajnos akaratlanul is sok mindent szégyellnek a lányok a testükön, a szőr ne fokozza tovább ezeket az érzéseket! Emlékezz vissza milyen érzés volt neked, hogy szerettél volna szőrtelen lenni, de nem engedték még, és emiatt mondjuk csúfoltak az osztálytársaid. Vagy pont hogy megengedték, és mennyi sérülést okozott a borotva, vagy a szőrtelenítő krém, hogyan marta a bőrödet…

Segítsd őt ebben a kérdésben is, bízd szakemberre a kezelését, vegyél neki dióda lézeres szőrtelenítést ajándékba! Támogassuk őket együtt, hogy magabiztosan érezzék magukat a változó testképükben.

Dióda lézeres szőrtelenítés ajándékutalványAjándék nőknek: Párkapcsolatban/folyamatos időhiányban élve

Nőként a szépségápolás, a mindennapi rutin részét képezi.

Ebben az életkorban, már tudjuk milyen havonta újra növeszteni a szőrt, és jetiként járni-kelni amíg el nem jutunk a kozmetikushoz gyantára, vagy éppen borotvával sebesre vágni a lábunkat, mert már megint kapkodva szőrtelenítettünk, és utána felvenni a harisnyánkat..

A dióda lézeres szőrtelenítés ajándékkártya bérlet lehetőséget ad arra is, hogy ha párkapcsolatban élsz, együtt élvezzétek a kezelések eredményét, ami nem csak látható lesz, de az intimitás során is nagyobb magabiztosságot nyújt majd a selymesebb bőr számodra.

Ajándék Férfiaknak: A diszkrét megoldás a sima bőrért

Szögezzük le, hogy egyáltalán nem szégyen Férfiként lézeres szőrtelenítésre járni, sőt!

Az utóbbi évben a Vendégeink közel fele Férfi volt, hiszen nekik is lehetnek olyan területeik, ahol a túlzott szőrnövés zavaró lehet. Legyen szó a hátról, mellkasról, kézfejről, barkóról a dióda lézeres szőrtelenítés itt is hosszútávú megoldást kínál.

Az ajándékkártya lehetőséget ad arra, hogy kényelmesen és diszkréten kezeljék ezeket a területeket. A modern férfiak egyre nyitottabbak az efféle szépségápolási eljárások iránt, és egy ilyen ajándékkal nemcsak a kényelmet és hatékonyságot kapnak, hanem a magabiztosság mellett, időt is spórólunk nekik.

Miért jó születésnapi vagy karácsonyi ajándék a dióda lézeres szőrtelenítés ajándékkártya?

Hosszútávú megoldás: A dióda lézeres szőrtelenítés hosszú távú eredményeket nyújt, így az ajándék bérlet egy tartós, és értékes ajándék lesz.

Időt takarít meg: A dióda lézeres szőrtelenítés hatékony és időtakarékos eljárás, így a bérlettel a megajándékozott, kényelmesen illesztheti a kezeléseket az életstílusához.

Magabiztosság és kényelem: A sima bőr érzése nemcsak esztétikailag vonzó, hanem növeli a magabiztosságat és kényelmet is, bármelyik életkorban.

Fontos megemlíteni, hogy a dióda lézeres szőrtelenítés csak addig végezhető el eredményesen, míg a szőrszálak nem kezdenek el őszülni, ezért érdemes minél előbb letudni ezt a kúrát.

A dióda lézeres szőrtelenítés ajándékutalvány tehát nemcsak egy szépségápolási eljárást kínál, hanem a szeretet és törődés kifejezése is.

Ajándékozd a szőrtelenség élményét, és nézd, ahogy a szeretteid új szintre emelik a magabiztosságukat ezzel a csodálatos kezeléssel!

További információk

Utalvány kinézete

Karácsonyi utalvány, Klasszikus utalvány

Terület kiválasztása

KIS TERÜLET 8 alkalom, NAGY TERÜLET 8 alkalom, 2 TERÜLET 8 alkalom, 3 TERÜLET 8 alkalom, 4 TERÜLET 8 alkalom, FULL BODY 8 alkalom