• 1126 Budapest Hertelendy utca 2.
  • Nyitva: Bejelentkezés alapján

Miért nem szabad az arcon dióda lézerezni nyáron?

dioda lezer nyaron arc

Miért nem szabad az arcon dióda lézerezni nyáron?

Minden nap találkozunk egy olyan hirdetéssel ami azt emeli ki, hogy nyáron is biztonságosan alkalmazható, az egész testen mert olyan jó a „gép”.

Nem arról van szó, hogy nálunk nem ilyen gép van, sőt direkt olyan gép mellett tettük le a voksunkat amit Amerikától át Brazíliában, de még Svájcban is használnak. 

Mi Kozmetikusként, az arc védelmét tartjuk a legfontosabbnak, és úgy gondoljuk, az a BIZTONSÁGOS ha ezen a területen, csak Szeptembertől maximum Májusig kezelünk. (Időjárás függvényében.)

Igy megelőzhetőek a pigmentfoltok amiket sajnos nagyon nehezen lehet eltüntetni. Gondolj bele, hogy azért jössz el hozzánk, hogy ne legyen „bajszod” és „szakállad” de ha megcsináljuk neked, és utána pont azon a területen jönnek ki a pigmentfoltok, akkor végül nem lett jobb a helyzet, sőt…

A többi területen megoldható a takargatás, kenegetés a kezelés után 10 napig, ezért a Vendégeknek kell vállalnia a felelősséget, és vigyázni a napsugarakra!

Azért is jobb lenne ősszel és télen igénybe venni, a dióda lézert, mert az a tapasztalatunk, hogy a bebarnult bőrön több alkalom is kellhet  (még akkor is ha a gépünk fekete bőrön is biztonságosan használható) hiszen a szőr színe nem üt el ilyenkor annyira, és bármennyire erős a gépünk, nem tudunk olyan eredményt garantálni.

Ez viszont nekünk extrán fontos,

🥁 hiszen egyedülálló módon tényleges garanciát adunk az eredményre!🥁

Ha szeretnéd jobban megismerni ezt végleges szőrtelenítő eljárást, iratkozz fel a 6 részes lézeres oktató hírlevelünkre!

Nem elég, hogy a levelek elolvasása után, teljesen képben leszel a dióda lézeres szőrtelenítéssel, de egy egy KIS területen végzett ingyenes kezelést is kapsz, ahol személyesen is megismerhetsz minket!

ui. Ha nem akarsz pigment foltokat, használj legalább 50 faktoros napvédőt az arcodon is (igen ha kocsival jársz, és az irodában ülsz estig, akkor is)! Valamint azt gondolom nem kell megemlíteni, hogy nem ajánlott 11 és délután 16 óra között közvetlen napsugárzásnak kitenni a bőrödet, a szolárium pedig ugyanúgy káros mint a napozás.