• 1126 Budapest Hertelendy utca 2.
  • Nyitva: Bejelentkezés alapján

Milyen esetekben nem javasoljuk a dióda lézeres szőrtelenítést?

Milyen esetekben 940 x 788 keppont 1

Az alábbi posztban összeszedtük milyen esetekben nem javasoljuk a dióda lézeres szőrtelenítést.

🧑‍🦳Ha a kezelt területen többségben vannak az ősz szőrök – Sajnos az ősz szőrszálak nem tartalmaznak melanint (a szőrszálak festékanyaga) így nincs rájuk hatással a lézerfény.

☀️Ha nem tudsz lemondani a szolirol vagy a napozásról a kezelés előtt 5, majd utána 10 napig – az UV hatására a bőr pigmentálódhat, valamint a barna bőrön a szőrszálak is világosabbak lesznek, így több alkalom kell majd. Valamint a megégett bőrt sem kezelhetjük.

🖋️Ha a kezelt terület nagyrészt tetovált – a lézerfény a bőrben található pigmentekre van hatással. A tetoválás pedig egy extra pigment tehát azokat a részeket le kell takarni mert különben megégeti a bőrt. A szájkontúr tetoválás is ez a kategória, tehát ott bajusz kezelést nem tudunk végezni.

🪒Ha nem tudod megállni, hogy csipesszel szedegesd a szőrt, vagy ha irtózol a borotvától – CSAK a borotva megengedett az egész kúra (kb 1.5 év) alatt, különben nem lesz hatása a kezelésnek.

♂️♀️Ha olyan KEZELETLEN hormon problémád van, ami hatással van a szőrnövekedésre- Ha nincs kezelve (IR, PCOS, pajzsmirigy, tesztoszteron többlet) akkor sajnos nem lesz olyan hosszútávú hatása a kezelésnek. Ebben az esetben garanciát sem tudunk vállalni.

+1
Ha türelmetlen vagy- Ez egy hosszú folyamat a szőrnövekedés üteme miatt. Arc területén havonta, míg a többi testrészen8 hetente lehet jönni.

A további kizáró tényezőket, és hogy mit kell tenned a kezelés előtt itt tudod elolvasni, ha bármilyen felmerülő kérdésed van, keress minket bizalommal!