• 1126 Budapest Hertelendy utca 2.
  • Nyitva: Bejelentkezés alapján

Dióda lézeres szőrtelenítés: Mi az?

Dióda kézeres szőrtelenítés

A csapból is az folyik, hogy dióda lézeres szőrtelenítés, de azt sem tudod mi az?

Vagy már hallottál róla, de elvesztél az információk tengerében? Miért is jó ez neked, mennyibe kerül, mennyi ideig tart? Mire kell odafigyelned előtte, utána? És mi van a fájdalommal? Hiszen a lézer égethet, nem?

A következő időszakban posztjainkban megismerheted ezt a tartós szőrtelenítő eljárást, és reméljük minden felmerülő kérdésedre megkapod tőlünk a választ 😉

Kezdjük az elején, mi is az a dióda lézer, és hogyan lehet vele szőrteleníteni?

A dióda lézeres szőrtelenítés a szelektív fototermolízis elvén működik: a nagy energiájú rövid idejű fényimpulzusok felmelegítik, majd elpusztítják a szőrtüszőt anélkül, hogy a környező szövetekre hatással lenne. Így nem tud új szőr kinőni, az eredmény pedig a selymes szőrtelen bőrfelület.

A lézeres szőrtelenítéssel tehát megsemmisítjük a szőrtüszőt a bőr károsítása nélkül.

Az elsőre drasztikusnak hangzó eljárástól azonban nem kell megijedni, hiszen a kezelés tökéletesen biztonságosan és fájdalommentesen zajlik. A lézerfényt a szőrszálak melanin tartalma (a bőr festékanyaga) továbbítja a szőrtüsző felé. Ezért is fontos hogy a szőr sötétebb legyen, mint a bőrszíned, hiszen akkor tud ez a folyamat maximálisan eredményesen végbemenni. Emiatt nem ajánljuk a karon, lábon vagyis a napfénynek kitett testrészeken a kezelést nyáron, hiszen a kezelés után 10 napig nem napozhatsz.

Jól, hangzik de mennyire fáj?

Erre a kérdésre következő posztunkban keressük meg a választ!

Kíváncsi vagy ránk, vagy , hogy milyen érzés a kezelés? Gyere el személyes konzultációra és próbáld ki a saját bőrödön, kötelezettségmentesen. Nálunk nem kell a konzultáció után egyből nagy összegben bérletet venned, nem kötelezünk semmire, akkor és olyan ütemben jössz el hozzánk kezelésre, ahogy szeretnél, az irányítás a te kezedben van!

Bejelentkezés személyes konzultációra!   Email konzultáció

Vélemény, hozzászólás?