• 1123 Budapest Alkotás u. 35. (Bejárat a Hertelendy utca felől)
  • Nyitva: Bejelentkezés alapján

Ingyenes Dióda lézeres szőrtelenítő kezelés

Ingyenes Dióda lézeres szőrtelenítő kezelés

Dióda lézeres szőrtelenítés ajándék

KOCKÁZAT NÉLKÜL

DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS
INGYEN PRÓBAKEZELÉS

Fedezd fel a világ legmodernebb szőrtelenítő eljárását kockázatok nélkül! Nem csak próbalövést, hanem egy komplett kezelést kapsz, hogy kétségek nélkül kipróbálhasd az eljárást.

Bizonytalan

BIZONYTALAN VAGY?

Egy újfajta kezelés előtt valószínűleg vannak benned kétségek/félelmek. Most lehetőséget biztosítunk, hogy költségmentesen kipróbáld a szőrtelenítést.

elhiszed

NEM HISZEL BENNE?

Bebizonyítjuk, hogy a kezelés hatásos és működik, mivel már az első alkalom után szemmel látható eredményeket fogsz megtapasztalni a kezelt testrészen.

választás

NEM SZERETSZ KOCKÁZTATNI?

Ismerj meg minket és a kezelést, kötelezettség és kockázatmentesen. Nincs apró betű, rábeszélés, győzködés. Rajtad múlik, hogy visszatérsz-e hozzánk.

Ajándék szőrtelenítés

100% FREE

SZŐRTELENÍTÉS PRÓBAKEZELÉS
TELJESEN INGYEN

Mi annyira bízunk a gépünk erejében, és a Munkatársaink szakértelmében, hogy ajándékba adjuk az első próbakezelést.

Ezzel a lehetőséggel nem csak a szalonokban megszokott próba lövést végezzük el, hanem az első komplett kezelést egy általad választott Kis területen. A kezelést megelőző online konzultáció is INGYENES.

Az alábbi Kis területekből választhatsz egyet, ahol a próbakezelést elvégezzük:

PAJESZ | ÁLL + BAJUSZ | ARC KÉT OLDALA | NYAK | HÓNALJ | BIKINIVONAL | MELLBIMBÓ | LÁBFEJ + UJJAK| KÉZFEJ + UJJAK | HASCSÍK

Ingyenes szőrtelenítés

NINCS TÖBB KÉTSÉG

MIÉRT VÁLLALJUK AZ
INGYEN KEZELÉST?

Az első lépés mindig a legnehezebb. 

Abszolút érthető ha egy számodra még ismeretlen kezelés esetén rengeteg kérdésed és félelmed van. Ez természetes, hiszen eddig maximum ismerősök véleményére, vagy a neten olvasgatott információkra tudtál csak hagyatkozni.

Szeretnénk ha személyesen, a saját bőrödön tapasztalhatnád meg a kezelés érzését és eredményeit. Örülnénk ha eljönnél és a próbakezelés alatt megbeszélnénk azokat a kérdéseket is, amikre szeretnél választ kapni.

Komplett Ingyenes próbakezelést Magyarországon még senki nem ajánlott ezelőtt. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Ismerj meg minket, teszteld le a kezelést, hogy eldönthesd szeretnél-e belevágni a teljes kúrába.

CSAK 3 DOLGOT KÉRÜNK

MIT KÉRÜNK CSERÉBE
AZ INGYEN ALKALOMÉRT?

Csak kezeltelen testrészre

Az ingyenes lehetőséget csak olyan testrészre veheted igénybe, amit még soha nem kezeltek ezelőtt tartós szőrtelenítő géppel: dióda lézer, SHR, E-lights, IPL. Ez a személyes találkozáskor úgyis kiderül, kérlek ne jelentkezz ha csak egy emlékeztető kezelés a célod.

6 részes e-mail sorozat

Add meg az email címed, hogy elküldhessük számodra a Dióda lézerrel kapcsolatos legfontosabb információkat.
6 nap – 6 e-mail amiben bevezetünk a kezelés részleteibe.

Online konzultáció

Az ingyenes kezelésen csak azok vehetnek részt, akik a 6 napos levél sorozat végén kitöltik az Online konzultációs kérdőívet. Ez mindössze 5 perc lesz, de meg kell tudnunk alkalmas vagy-e a kezelés elvégzésre.

JELENTKEZZ MOST

ADD MEG AZ EMAIL CÍMED ÉS KEZDŐDJÖN A KALAND

70706 email