• 1126 Budapest Hertelendy utca 2.
  • Nyitva: Bejelentkezés alapján

Ingyenes Dióda lézeres szőrtelenítő kezelés

Ingyenes Dióda lézeres szőrtelenítő kezelés

Dióda lézeres szőrtelenítés ajándék

KOCKÁZAT NÉLKÜL

DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS
INGYEN KEZELÉS

Fedezd fel a világ legmodernebb szőrtelenítő eljárását kockázatok nélkül! Nem csak próbalövést, hanem egy komplett kezelést kapsz, hogy kétségek nélkül kipróbálhasd az eljárást.

Bizonytalan

BIZONYTALAN VAGY?

Egy újfajta kezelés előtt valószínűleg vannak benned kétségek/félelmek. Most lehetőséget biztosítunk, hogy költségmentesen kipróbáld a szőrtelenítést.

elhiszed

NEM HISZEL BENNE?

Bebizonyítjuk, hogy a kezelés hatásos és működik, mivel már az első alkalom után szemmel látható eredményeket fogsz megtapasztalni a kezelt testrészen.

választás

NEM SZERETSZ KOCKÁZTATNI?

Ismerj meg minket és a kezelést, kötelezettség és kockázatmentesen. Nincs apró betű, rábeszélés, győzködés. Rajtad múlik, hogy visszatérsz-e hozzánk.

100% FREE

SZŐRTELENÍTÉS KEZELÉS
TELJESEN INGYEN

Mi annyira bízunk a gépünk erejében, és a Munkatársaink szakértelmében, hogy ajándékba adjuk az első kezelést.

Ezzel a lehetőséggel nem csak a szalonokban megszokott próbalövést végezzük el, hanem az első komplett kezelést egy általad választott 1db Kis területen:

PAJESZ | ÁLL + BAJUSZ | ARC KÉT OLDALA | NYAK | HÓNALJ | BIKINIVONAL | MELLBIMBÓ | LÁBFEJ + UJJAK| KÉZFEJ + UJJAK | HASCSÍK

ARC szőrtelenítést – Május és Szeptember között – a magas UV miatt nem vállalunk. Miért? Olvasd el itt

Ingyenes szőrtelenítés

NINCS TÖBB KÉTSÉG

MIÉRT VÁLLALJUK AZ
INGYEN KEZELÉST?

Az első lépés mindig a legnehezebb. 

Abszolút érthető ha egy számodra még ismeretlen kezelés esetén rengeteg kérdésed és félelmed van. Ez természetes, hiszen eddig maximum ismerősök véleményére, vagy a neten olvasgatott információkra tudtál csak hagyatkozni.

Szeretnénk ha személyesen, a saját bőrödön tapasztalhatnád meg a kezelés érzését és eredményeit. Örülnénk ha eljönnél és a próbakezelés alatt megbeszélnénk azokat a kérdéseket is, amikre szeretnél választ kapni.

Komplett Ingyenes próbakezelést Magyarországon még senki nem ajánlott ezelőtt. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Ismerj meg minket, teszteld le a kezelést, hogy eldönthesd szeretnél-e belevágni a teljes kúrába.

CSAK 3 DOLGOT KÉRÜNK

MIT KÉRÜNK CSERÉBE
AZ INGYEN ALKALOMÉRT?

Csak kezeltelen testrészre

Az ingyenes lehetőséget csak olyan testrészre veheted igénybe, amit még soha nem kezeltek ezelőtt tartós szőrtelenítő géppel: dióda lézer, SHR, E-lights, IPL. Ez a személyes találkozáskor úgyis kiderül, kérlek ne jelentkezz ha csak egy emlékeztető kezelés a célod.

6 részes infó anyag

Add meg az email címed, hogy elküldhessük számodra a Dióda lézerrel kapcsolatos legfontosabb információkat.
6 nap – 6 email amiben bevezetünk a kezelés részleteibe és közben megkapod az Ingyenes kezelésre használható kuponod.

A siker érdekében

A kezelés hatékonysága érdekében (az arcon 4, a többi területen 6-8 héttel a kezelés előtt) hagyd abba a gyantázást, (epilátor, csipesz sem megengedett) . A borotván kívül ne használj más módszert a szőrtelenítéshez, hiszen a szőrtüsző eltávolításával a kezelés eredménytelen lesz.

JELENTKEZZ MOST

ADD MEG AZ EMAIL CÍMED AZ INGYEN KEZELÉSHEZ

70706 email